fbpx

На Прикарпатті на черзі для вступу у дошкільні заклади понад 3,5 тисячі дітей

Суспільство 08:21, 07.07, 2018

Про створення в області інклюзивно-ресурсних центрів, відкриття нових місць у дошкільних навчальних закладах та підготовку освітнього середовища до початку навчального року йшлося сьогодні на нараді в Івано-Франківській облдержадміністрації.

Зазначалося, що для впровадження у школах нового освітнього простору з державного бюджету надана субвенція, за кошти якої необхідно вже до 1 вересня придбати нові сучасні меблі для першокласників, закупити дидактичний матеріал, а також комп’ютерне обладнання. Основною умовою використання фінансового ресурсу є співфінансування із місцевих бюджетів, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Також мовилося про створення нових місць у дитсадочках, зокрема наголошувалося, що станом на перше липня цього року на черзі для вступу у дошкільні заклади перебуваює 3591 дитина. Лідерами із відкриття садочків є Снятинський, Богородчанський, Верховинський, Коломийський, Косівський, Галицький та Тлумацький райони, а також Старобогородчанська та Витвицька об’днані територіальні громади області.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: