fbpx

На Прикарпатті новобранці поліції присягнули на вірність народові України

Суспільство 13:09, 15.12, 2017

Сьогодні, 15 грудня, в Головному управлінні Національної поліції України в Івано-Франківській області нове поповнення офіцерів поліції склало урочисту Присягу на вірність українському народові.

73 правоохоронці (слідчі, оперуповноважені, поліцейські секторів реагування патрульної поліції та інших служб ГУНП в області).

Вони успішно пройшли конкурсний відбір у прикарпатську поліцію, а також чотиримісячні курси навчання першопочаткової підготовки в Одеському державному університеті внутрішніх справ, Львівському державному університеті внутрішніх справ та Національній академії внутрішніх справ м. Київ, довели, що готові до виконання службових обов’язків в поліції і сьогодні урочисто заприсягнули на вірність українському народові.

Зі словами привітання до поліцейських звернувся заступник начальника Головного управління Національної поліції полковник поліції Ігор Бабюк, який наголосив, що обраний поліцейськими шлях покладає на них обов’язок завжди залишатися відданими українському народові, постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, з високою відповідальністю виконувати поставлені завдання, бути чесними та дисциплінованими.

Після привітання відбулася церемонія урочистого складання Присяги працівника Національної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: