fbpx

На Прикарпатті новообраному сільському голові на подвір'я кинули вибухівку

Суспільство 16:29, 30.11, 2015

У селі Струпків Коломийського району на обійстя новообраного сільського голови недоброзичливці кинули вибуховий пристрій.

Вибух пролунав 30 листопада близько п’ятої години ранку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Коломийського відділу поліції, керівництво та працівники Головного управління Національної поліції в області.

Як з’ясувалося, внаслідок вибуху у вікні житлового будинку вилетіли шибки. На щастя, ніхто не постраждав, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

У скоєному правоохоронці підозрюють місцевих мешканців, котрі таким чином висловлюють своє невдоволення результатами виборів.

Наразі правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років.

Працівники поліції призначили ряд експертиз, в т. ч. трасологічну, для визначення вибухонебезпечного предмету. Проводяться слідчі дії.

За даними ЦВК, у Струпкові переміг Олекса Лесів – 1991 р. н., освіта професійно-технічна, безпартійний. 

Як повідомляв КУРС, днями на сесії Косівської райради вибуховий пакет кинули в президію

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: