fbpx

На Прикарпатті обрали "Міс Долина-2017". ФОТО

Стиль життя 16:10, 27.08, 2017

У суботу, 26 серпня, в Долині у Будинку техніки пройшов фінал конкурсу краси "Міс Долина-2017" та "Міс Долиняночка". Свято проводили в рамках відзначення Дня міста.

За корону боролися найгарніші дівчата Долинщини від 13 до 16 років у молодшій віковій групі та від 17 до 21 – у старшій групі. Всього в конкурсі взяли участь 26 красунь, передає Репортер.

Дівчата дефілювали у народних костюмах, вечірніх сукнях та купальниках. Для молодших учасниць дефіле в купальниках замінили на конкурс на кращий танець. Ще кожна з учасниць взяла участь в інтелектуальному конкурсі, а також у конкурсі талантів.

Красунь оцінювало професійне журі, серед яких були директори модних журналів, модельних шкіл, а також топ моделі.

Переможницею конкурсу краси в старшій категорії стала – Ірина Зелінська. Красуня отримала корону, а також цінні призи – туристичний тур Європою, набір професійної косметики та золоту ювелірну прикрасу.

1

А звання "Міс Долиняночка" виборола Ярина Рудько. Дівчинка отримала в подарунок мобільний телефон і золоту прикрасу.

2

За словами однієї з організаторів конкурсу Галини Курус, кожна учасниця свята отримала титул, а також цінні призи – сертифікати в студію краси, а також ювелірні срібні прикраси від генерального спонсора.

Також Галина Курус додає, що свято вдалося й зібрав повен зал, тому планують робити його щороку. Востаннє "Міс Долини" обирали ще у 2005 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: