fbpx

На Прикарпатті особливо цінні землі два роки незаконно використовували під виглядом обробітку

Суспільство 16:03, 14.09, 2017

За позовом прокуратури Івано-Франківської області про повернення державі земельних ділянок площею 2 521 га вартістю понад 62 млн грн. виконане судове рішення. Особливо цінні землі в Коломийському та Тисменицькому районах два роки незаконно використовувалися під виглядом обробітку.

Наприкінці минулого року Господарський суд Івано-Франківської області задовольнив позов прокуратури області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в області, Національної академії аграрних наук України до Прикарпатської державної сільськогосподарської інспекції Інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України та зобов’язав суб’єкта господарювання повернути зазначені земельні ділянки, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Як з’ясувала прокуратура, особливо цінні землі були передані на підставі договору про спільну діяльність. Таким чином, була прихована фактична оренда землі. 

У зв’язку з цим, прокуратура звернулася до суду, який позовні вимоги задовольнив.

Наразі рішення суду виконано в повному обсязі, що підтверджується актом прийому-передачі земельних ділянок від 29.08.2017 та постановою про закінчення виконавчого провадження від 11.09.2017.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: