fbpx

На Прикарпатті переселенцям допомагають адаптовуватися та шукати роботу

Суспільство 12:31, 10.03, 2015

З лютого в Івано-Франківську втілюється проект "Сила – в порозумінні та єдності громади і внутрішньо переміщених осіб". Проектна ініціатива тривалістю 4 місяці виконується за сприяння Міжнародного фонду "Відродження".

Координує її на території Прикарпаття Молодіжний громадський центр "Еталон" у співпраці з Регіональним штабом Івано-Франківської області по роботі з ВПО та органами влади і самоврядування, повідомляють в Івано-Франківській ОДА.

Мета проекту – створення умов для соціально-психологічної адаптації внутрішньо переміщених осіб в області та налагодження конструктивного діалогу в громаді.

До реалізації проекту долучилися працівники обласного центру зайнятості. В рамках проекту вони організували інформаційно-роз'яснювальні заходи, які, окрім обласного центру, проведуть у Калуші, Коломиї, Надвірній, Долині. Учасники заходів отримають навички самостійного пошуку роботи, навчаться складати резюме, ознайомляться з правилами спілкування з роботодавцем, дізнаються про перші кроки успішного ведення бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: