fbpx

На Прикарпатті перевірили майже 900 навчальних закладів на дотримання температурного режиму

Суспільство 13:09, 11.04, 2019

Протягом опалювального сезону спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели моніторинг у закладах дошкільної та загальної середньої освіти на дотримання температурного режим.

Моніторинг проводився, щоб попередити захворювання на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції в епідемічний сезон 2018-2019 р.

Так, з 16 листопада 2018 року до 5 квітня цього року проведено моніторингові відвідування у 852 закладах освіти області, що становить 85,4% від загальної кількості закладів освіти, з них 330 у дошкільних навчальних закладах та 522 у закладах загальної середньої освіти.

Порушення встановлені у 15 закладах загальної середньої освіти (3,0%) та 7 дошкільних навчальних закладах (2,1% ).

Основними причинами недотримання температурного режиму є несвоєчасна підготовка систем опалення в Підвербцівському НВК Тлумацького району та порив тепломережі в ЗОНЗ №3 Калуша. Недотримання температурного режиму зафіксовано також в ДНЗ «Зірочка» Болехова, ДНЗ «Малятко» с. Голинь Калуського району, ДНЗ «Віночок» с. П’ядики ДНЗ «Колосок» с. Підгайчики Коломийського району, ЗОШ №1 м. Болехів, ЗОШ №3 м. Калуш, гімназія м. Коломия, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Сопів, с. Ценява та НВК с. Велика Кам’янка Коломийського району, ДНЗ «Орлятко» м. Коломия.

Керівникам освіти направлено 47 інформаційних листів в органи виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо дотримання температурного режиму згідно з санітарними вимогами.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: