fbpx

На Прикарпатті під час пожежі загинув 56-річний чоловік

Суспільство 10:10, 18.03, 2019

За минулу добу рятувальники області 48 разів виїжджали на ліквідацію пожеж в природних екосистемах. А на побутових пожежах загинула одна людина, одну вдалося врятувати, ще двох – евакуювати. Горіли три автомобілі.

Про це повідомили в Управлінні ДСНС в Івано-Франківській області. 

Пожежа з трагічним завершенням сталася вчора ввечері в селі Княжолука Долинського району. Там загорілася літня кухня. На місці пожежі виявили загиблого власника 1963 р. н. Вогонь пошкодив будівлю. 

В місті Івано-Франківськ на вулиці Короля Данила, 16 виникла пожежа квартири на 5-му поверсі. Вогонь пошкодив кімнату та речі домашнього вжитку. На пожежі врятували 35-річного власника та евакуювали двох мешканців будинку. 3 ланки газодимозахисної служби працювали годину. 

Вночі на цій же вулиці виникла пожежа сміття.

Також вчора в місті Тисмениця на вулиці Пшениківській виникла пожежа господарської будівлі. Вогонь пошкодив стіни будівлі, господарський інвентар та знищив суху траву.

В селі Стецева Снятинського району виникла пожежа недіючого житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю та стіну. 

В селі Тяпче Долинського району виникла пожежа сміття на відкритій території. 

Сьогодні вночі в місті Калуш на вулиці Долинській виникла пожежа автомобіля "Форд Транзит". Вогнем пошкоджено моторний відсік, панель приладів та лобове скло. 

Вночі у селі Вовчинець Івано-Франківської міської ради виникла пожежа автомобіля "Citroen". Вогонь пошкодив моторний відсік та передню частину кузова автомобіля. 

В місті Бурштин на вулиці Стуса виникла пожежа автомобіля "РЕНО ТРАФІК". Вогнем пошкоджено салон автомобіля.

В місті Косів на вулиці Небесної Сотні виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено майно, яке було всередині.

Причини виникнення цих усіх пожеж встановлюються.

Окрім цього, вчора в селі Нивочин Богородчанського району виникла пожежа недіючої будівлі колишньої тракторної бригади колгоспу. Вогнем знищено покрівлю. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.  

Сьогодні вночі в селищі Ворохта Яремчанської міської ради виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни, підлогу та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

В місті Тлумач на вулиці Хмельницького виникла пожежа електричної опори. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: