fbpx

На Прикарпатті поліцейські нагадали дітям, як поводитись під час канікул. ФОТО

Суспільство 13:21, 28.10, 2016

Напередодні шкільних канікул працівники Коломийського відділу поліції провели тематичну зустріч з вихованцями Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та нагадали дітям про важливість дотримання правил безпечної поведінки на дорогах під час канікул.

Щоб навчити, застерегти та попередити нещастя на дорогах, старший інспектор поліції Богдан Кузик звернув увагу учнів на неприпустимість розмовляти на дорозі по телефону чи з товаришами, бо це відволікає від дорожньої ситуації, виходити раптово на пішохідний перехід у той час, як водії не закінчили розпочатий маневр, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Вказав на неприпустимість гратися біля проїжджих частин та в жодному випадку не вибігати на дорогу. Поліцейський повторив з дітьми Правила дорожнього руху для велосипедистів, обговорив найбільш поширені ситуації аварій за участю дітей, які трапляються на дорозі, відповів на їх численні запитання. Крім того, звернув увагу, що діткам до 12 років не дозволяється перебувати на передньому сидінні автомобіля в процесі дорожнього руху.

Після цього діти із цікавістю оглянули та сфотографувалися біля службового автомобіля і навіть спробували себе в ролі юних полісменів. Наймолодші у подарунок від поліцейського отримали тематичні розмальовки, які сприятимуть кращому засвоєнню набутих знань Правил дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: