fbpx

На Прикарпатті поліцейські затримала водія, який хотів відкупитися за "п’яну їзду". ФОТО

Суспільство 13:32, 26.01, 2019

Неправомірну вигоду мешканець Тисменицького району пропонував поліцейським за непритягнення його до відповідальності через керування автомобілем у нетверезому стані.

Сьогодні, 26 січня, близько 1 години ночі на Яремчанщині поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль під керуванням 23-річного водія. У ході перевірки документів з’ясувалось, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративного протоколу за порушення вимог ст. 130 КУпАП водій надав поліцейським грошову винагороду у розмірі 1176 гривень, щоб уникнути відповідальності, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

За пропозицію неправомірної вигоди чоловіка затримали працівники Управління внутрішньої безпеки та слідчі Яремчанського відділу поліції.

Грошові кошти вилучено. За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.
Наразі вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри у скоєнні злочину.

Нагадаємо, на днях поліція затримала 45-річного мешканця Калущини, який підконтрольно передав поліцейським 3 тисячі гривень за уникнення адміністративної відповідальності за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: