fbpx

Виклик в один клік: на Прикарпатті поліція запровадить додаток, що дозволить надсилати SOS

Суспільство 19:42, 26.07, 2018

Старт введення мобільного додатка "My Pol" на Прикарпатті планується з 1 серпня.

Нововведення обговорили на нараді у начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимира Голубоша з представником розробника та за участю керівників підрозділів поліції, відповідальних за впровадження та функціонування проекту.

З допомогою додатка абоненти зможуть надсилати з телефона повідомлення про ситуацію, яку вони бачать або у яку потрапили. Якщо немає можливості повідомити деталі, абонент зможе натиснути кнопку "SOS", що означатиме для поліцейського – у будь-який час доби невідкладно поспішити на допомогу.

Також з додатка громадяни зможуть отримувати повідомлення і від поліції. Повідомлення, що їх надсилатимуть абонентам, стосуватимуться інформації про виникнення екстреної ситуації, перекриття дорожнього руху, переслідування зловмисника тощо.

Про умови і порядок підключення до додатка як поліцейських, так і охочих мешканців області представники обласної поліції докладно поінформують на прес-конференції 1 серпня – у перший день роботи додатка "My Pol". 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: