fbpx

На Прикарпатті працівники "Даноші" викрали з території свинокомплексу 550 літрів дизельного палива

Суспільство 19:05, 14.01, 2015

Галицький районний суд засудив до трьох місяців арешту механіка ТзОВ "Даноша", який у змові з групою осіб викрав з території свинокомплексу в селі Тустань Галицького району 3 200-літрові бочки з дизельним паливом.

Суд встановив, що раніше судимий працівник "Даноші" вчинив крадіжку за попередньою змовою з групою осіб. Зокрема, механік з двома механіками та двома охоронцями вирішили вчинити крадіжку дизельного палива з території охоронюваного об’єкту та реалізувати його за гроші.

Викрадачі повернули в інший бік камеру відеоспостереження на стіні складу, де знаходилися бочки з пальним, та перекрили іншу камеру.

Після того завантажили бочку з дизельним паливом на автомобіль "УАЗ", виїхали за територію свинокомплексу та неподалік від нього збули дане паливо по ціні 10 гривень за 1 л. Далі викрадачі наповнили порожню бочку водою і повернули на склад. Відтак вивезли ще 200-літрові бочки і повторили процедуру – дизпаливо продали, бочки наповнили водою і повернули на місце.

Так, працівники "Даноші" всього викрали 550 літрів пального, яке реалізували по 10 гривень за літр, кошти поділили порівну між п’ятьма по 1100 гривень.

Згідно із заявою директора ТзОВ "Даноша", поданою на адресу суду, підприємство майнових претензій до підсудного не має, оскільки завдані ним збитки повністю ним відшкодовано.

Так, суд визнав механіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) та призначив йому покарання у виді арешту строком на три місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: