fbpx

На Прикарпатті правоохоронці вилучили цілий арсенал зброї та боєприпасів

Суспільство 17:17, 04.05, 2018

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами (ч. 1 ст. 263 ККУ) під час проведення обшуку в помешканні 57-річного жителя одного із сіл Рожнятівського району правоохоронці вилучили вогнепальну зброю.

Зокрема, на підставі ухвали слідчого судді в рамках проведення досудового розслідування правоохоронці провели обшук за місцем проживання фігуранта, під час якого виявили та вилучили  вогнепальну зброю. Зокрема, пневматичну рушницю з оптичним прицілом іноземного виробництва, гладкоствольну мисливську рушницю з двома горизонтальними стволами, 59 патронів до малокаліберної гвинтівки, патрони різних калібрів часів І та ІІ світових воєн до нарізної вогнепальної зброї в кількості 143 штуки та три ємності з сипучою речовиною сірого кольору, подібною на порох, інформує сектор комунікцаії поліції Івано-Франківщини.

Як встановили поліцейські, прикарпатець зберігав все це без відповідних дозвільних документів.

Вилучене направлено на проведення балістичної експертизи.

За цим фактом розпочато та проводиться досудове слідство за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: