fbpx

На Прикарпатті представники ПРООН подивилися, як реалізуються програми, що фінансуються ЄС

Суспільство 18:36, 30.03, 2016

Сьогодні відбулася зустріч керівництва Івано-Франківської області з директором ПРООН в Україні Янтомасом Хімстрою та представниками делегації ЄС в Україні.

За словами директора ПРООН в Україні Янтомаса Хімстри, сьогодні вони приїхали, аби подивитися, як ініціатива, що фінансується ЄС та впроваджується програмою ПРООН, допомагає громадам не чекати змін на краще, а самим робити ці зміни, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб зазначив:

"Завдяки співпраці з ПРООН очікуємо вирішення екологічних проблем на Домбровському кар’єрі в Калуші. Ми раді, що маємо такого партнера, який докладає чимало зусиль задля допомоги громаді Прикарпаття". 

Нагадаємо, що зараз в Україні впроваджується третя фаза проекту ЄС та ПРООН. Програма розрахована до 2017 року із загальним бюджетом понад 23 мільйони євро. Мета проекту – сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні шляхом зміцнення спільного управління та заохочення громадських ініціатив у населених пунктах України. Новим компонентом третьої фази Проекту є розвиток 25 малих міст України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: