fbpx

На Прикарпатті прогнозують 80-відстокову явку на виборах

10:25, 22.05, 2014

Експерти прогнозують високу явку людей на вибори. Як свідчать соціологічні дослідження, цей показник може перевищити 80 відсотків. 2 роки тому на вибори прийшли трохи більше 60-ти відсотків.

На Західній Україні практично немає чорного піару та явних передвиборчих провокацій. До такого висновку дійшли науковці, соціологи та представники громадських організацій. В Івано-Франківську вони обмінялися думками з приводу особливостей нинішньої передвиборчої кампанії, пише Вежа.

Експерти прогнозують високу явку людей на вибори. Як свідчать соціологічні дослідження, цей показник може перевищити 80 відсотків. Два роки тому на вибори прийшли трохи більше 60-ти відсотків. Через обмеження в часі кандидати не встигли розгорнути діяльність своїх штабів. Щоправда, “спрацьовує” елемент впізнаваності. Кандидати в нардепи мають інші стартові умови.

Недоукомплектованість ДВК — також проблема виборів 25 травня, – стверджують політологи. Почастішали випадки, коли члени комісій — працівники відмовляються від подальшої роботи. Загалом, за оцінками експертів, передвиборча кампанія не викликає серйозного занепокоєння.

Президентські вибори, на які зазвичай приходять більше виборців, ніж на парламентські, сприятимуть тому, що більше людей візьмуть участь у голосуванні за кандидата в народні депутати від Івано-Франківського виборчого округу №83.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: