fbpx

На Прикарпатті проходить молодіжний екологічний наметовий табір "Діти міста"

Суспільство 11:06, 16.07, 2015

Розпочав роботу молодіжний екологічний наметовий табір "Діти міста", у якому беруть участь 49 дітей. Табір проходить у селі Осмолода Рожнятівського району Івано-Франківської області.

Про це повідомляють в МВК.

Учасників табору "Діти міста" об’єднує прагнення бути вільними, незалежними громадянами, які знають або прагнуть знати свої права та обов’язки, бажання знайти нових друзів та разом з ними активно, творчо, організовано проводити своє дозвілля, бажання пізнавати красу навколо, бажання бути корисним, шанобливе ставлення до природи, до самих себе, до тих, хто поруч, пам’яток культури.

Всі учасники табору  зобов’язуються дотримуватись правил, встановлених в таборі, вміють жити в гурті, ставитись одне до одного як до членів сім’ї, є відповідальними, дисциплінованими і толерантними у відносинах до всіх мешканців табору (старших і молодших), здатні довіряти старшим колегам свої проблеми, людяно і справедливо вирішують внутрішні конфлікти.

У таборі ніколи не скиглять на погану погоду чи нудьгу від самотності, радіють кожному дню, сонцю, небу, дощу, вітру, бажають взаємозбагачуватись інформацією та позитивною енергією від теплих дружніх стосунків, мають власні ідеї та знають, як їх втілити під час перебування в таборі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: