fbpx

На Прикарпатті прокуратура повідомила про підозру банді розбійників, серед них – двоє іноземців

Суспільство 15:13, 14.04, 2017

Прокуратура Івано-Франківської області повідомила про підозру чотирьом учасникам організованої банди, які вчинили ряд особливо тяжких злочинів на території Прикарпаття та інших областей.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Микола Ільницький, організатор групи місцевий житель, а його спільники – двоє громадян Грузії та мешканець Житомирської області, передає прес-служба обласної прокуратури.
 
В ході слідства встановлено, що банда із застосуванням вогнепальної зброї, фізичного та психологічного впливу на потерпілих у 2015–2016 роках вчинила два розбійні напади і замах на розбій на Прикарпатті та Житомирщині, а також крадіжку в Хмельницькій області.
 
КУРС писав, що у липні 2016 року четверо невідомих осіб у масках вчинили розбійний напад на оселю підприємця у м. Долина.

Зловмисники через вікно проникли до будинку, де застосували фізичне насильство щодо 57-річного господаря помешкання, а його дружину зв’язали скотчем. Вони завдали потерпілому ножові колото-різані рани. Під час нападу застосовували зброю. Викравши ювелірні вироби із золота та грошові кошти, втекли з місця події. Потерпілого чоловіка було доставлено до лікарні.

Наразі всі четверо перебувають під вартою, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч. 4, 5 ст. 185 (крадіжка), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 1 ст. 14, ч. 4 с. 187 (готування до розбою), ст. 257 (бандитизм), ч. 3 ст. 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.
Досудове розслідування триває.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: