fbpx

На Прикарпатті пройшов обласний турнір з волейболу серед ветеранів

Спорт 08:11, 20.05, 2014

У Тлумачі Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласною федерацією волейболу, за підтримки Івано-Франківської обласної ради провели обласний турнір з волейболу серед ветеранів віком від 40 років і старших.

Щоб позмагатись, на турнір з’їхались ветерани з різних куточків нашої області, а саме: з Богородчанського, Коломийського, Снятинського, Тлумацького районів, з міст Коломиї та Івано-Франківська. Всього у змаганнях взяли участь понад 60 чоловік. Змагання проводились у віковій категорії 40 років і старші.

Учасників волейбольного турніру привітали директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та головний суддя змагань Антон Острижнюк.

В результаті безкомпромісної боротьби перемогу здобула команда ветеранів ВК «Будівельник» м. Івано-Франківська, друге місце вибороли спортсмени Снятинського району та третє – команда ВК «Коломийщина» Коломийського району.

Команди-переможниці та призери нагороджені кубками, медалями та грамотами від обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: