fbpx

На Прикарпатті при отриманні хабара затримали 69-річного викладача Одеської юридичної академії

Суспільство 15:53, 09.12, 2015

Сьогодні, 9 грудня, слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами і спільно зі співробітниками ВБКОЗ СБ України у Івано-Франківській області задокументовано факт одержання директором Прикарпатського юридичного інституту Національного університету "Одеська юридична академія" неправомірної вигоди у розмірі 7500 гривень і 300 доларів США від двох студентів за допуск останніх до складання зимової сесії.

Про це повідомив військовий прокурор України Анатолій Матіос у Facebook.

"Хабар" виявлений та вилучений у повному обсязі під час проведення обшуку службового кабінету керівника навчального закладу. На даний час проводяться обшуки у службових приміщеннях Академії та за місцем проживання "учителя" молодих юристів. Знову вимушений констатувати для всіх критиків – військовим прокурорам вірять оперативники і заявники, ми приймаємо заяви про вимагання хабарів і робимо все згідно із Законом. Сумно і дуже прикро від усвідомлення жахливості "комерційних підходів" таких вчителів до навчального процесу підготовки юристів. Юристів для оновлених структур правоохоронних органів, зокрема", – повідомив Матіос.

Знову про "хабарі" для Одеси але вже з Івано-Франківська.  Лаконічна довідка військового прокурора Західного регіону: …

Posted by Анатолій Матіос on 9 грудня 2015 р.

За його словами, 69-річному "хабарнику" викликали швидку допомогу.

Прикарпатський юридичний інститут Одеської юридичної академії очолює Басай Віктор Давидович, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, Відмінник освіти України, кавалер ордена "За заслуги" ІІ і ІІІ ступенів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: