fbpx

На Прикарпатті в ДТП чоловік загинув, троє травмовані – аварії сталися через перевищення швидкості

Суспільство 10:22, 02.10, 2018

Подібні ДТП сталися в Тисменицькому та Долинському районах Івано-Франківщини. Аварія біля села Старі Кривотули була для водія, який перевищив швидкість, смертельною.

Близько 08:45 30 вересня "Mercedes-Benz Vito" на автодорозі "Стрий – Чернівці" між селами Старі Кривотули та Одаї Тисменицького району вилетів з дороги і перекинувся в кювет. В результаті ДТП водій від отриманих травм помер на місці. Пасажир з отриманими тілесними ушкодженнями – закрита травма органів грудної клітки та двобічний перелом ребер – був доставлений у лікувальний заклад.

Не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням – такий висновок слідчих, інформує управління НС ОДА. 

Подібна аварія сталася вчора о 09.20 на автотрасі "Стрий – Чернівці – Мамалига" в місті Долина. Водій "БМВ" на швидкості не впорався з керуванням, автомобіль перекинувся на бік у кювет. В результаті ДТП пасажир автомобіля отримав подряпини, синці обличчя, від госпіталізації відмовився. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травми, забою грудної клітки – і госпіталізований в Долинську ЦРЛ.

Нагадаємо, вчора увечері ДТП сталася перед мостом через річку у підміському селі Вовчинці  легковик перекинувся на дах у кюветі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: