fbpx

На Прикарпатті цього року до війська призвуть 43 офіцерів запасу

Суспільство 11:19, 07.06, 2017

Військовий комісар Івано-Франківського обласного військового комісаріату полковник Володимир Ярмошук роповів про призов у 2017 році на військову службу офіцерів запасу, які закінчили військові кафедри у вищих навчальних закладах області.

Він наголосив, що у 2017 році призов буде відбуватись на рівних засадах як для чоловіків, так і для жінок. Строк служби для офіцерського складу буде 18 місяців. Призиватись можуть офіцери запасу до 43 років. Призов офіцерів здійснюється після обов'язкового проходження медогляду та визнання придатними. Відстрочка офіцерів здійснюється за рішенням атестаційної комісії обласного військкомату на підставах: за сімейними обставинами, за станом здоров'я, на здобуття освіти, для продовження професійної діяльності. У разі неявки офіцерів запасу без поважних причин за викликом вони несуть відповідальність у встановленому законом порядку.

Цього року в Україні призвуть на службу 1000 офіцерів запасу, на Прикарпатті – 43. Ярмошук наголосив, що в області є значно більше офіцерів запасу, серед яких є різні спеціалісти. Але у війську потрібні не всі, тому призвуть лише 43. Вже дали згоду 35 офіцерів запасу. Серед них жінок нема.

Офіцерам запасу буде виплачуватися від 9 тисяч гривень заробітної плати, а також за ними зберігатиметься робоче місце. Військові на службі будуть забезпечені повноцінним соцпакетом. Компенсуватимуть їм і вартість найманого житла. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: