fbpx

На Прикарпатті п'яний гість до смерті забив господаря будинку

Суспільство 11:30, 31.01, 2017

У приватному будинку у селі Негівці Калуського району було знайдено тіло 69-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Знайшов вбитого 45-річний племінник.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні ввечері до потерпілого в гості прийшли два його товариші 1971 та 1975 р. н. Вони разом розпивали спиртні напої. Пізніше між захмелілими господарем та старшим з гостей – 46-річним чоловіком виник словесний конфлікт, який переріс у бійку, в ході якої гість завдав декілька ударів кулаком по обличчю та голові господаря, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В той час третій з них, злякавшись, що це може закінчитись трагічно, не втручаючись у конфлікт, пішов додому.

Тим часом гість, продовжуючи бійку, наніс ще декілька ударів кулаками в область голови та тулуба потерпілого, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді набряку головного мозку, крововиливів під оболонку та в речовину головного мозку, перелому кісток склепіння черепа, від яких потерпілий помер на місці. 

Після чого, не надавши медичну допомогу потерпілому, залишився ночувати в будинку. Прокинувшись уранці, зловмисник, побачивши наслідки, покинув місце події.

Поліцейські затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зараз вирішується питання про повідомлення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного захисту у вигляді тримання під вартою. 

За скоєне передбачено від семи до десяти років ув’язнення. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: