fbpx

На Прикарпатті п’ятьох осіб з обмеженими можливостями забезпечать спецавтотранспортом

Суспільство 06:45, 29.04, 2016

П'ять автомобілів, що надійдуть на адресу департаменту соціальної політики облдержадміністрації, визнали гуманітарною допомогою та призначили для осіб з обмеженими можливостями, які перебувають у встановленому порядку на обліку для забезпечення спецавтотранспортом.

Про це йшлося на засіданні робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації.

Учасники засідання прийняли рішення щодо визнання автомобілів гуманітарною допомогою та забезпечення ними відповідних осіб згідно з чинним законодавством, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА. 

Довідково:

З 1 січня 2016 року вступила в дію міжнародна екологічна норма "ЄВРО-5", передбачена Законом України від 06.07.2005 № 2739-IV "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів".

Пропуск на митну територію України з метою вільного обігу та першу реєстрацію в Україні транспортних засобів як вироблених в Україні, так і ввезених на митну територію України, нових і таких, що були в  користуванні, буде здійснюватись за умови їх відповідності екологічним нормам не нижче рівня "ЄВРО-5", за винятком транспортних засобів,  вироблених в Україні або ввезених на митну територію України до 31 грудня 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: