fbpx

На Прикарпатті рятувальники ліквідовували наслідки негоди. ФОТО

Суспільство 09:43, 08.05, 2019

7 травня рятувальники області 12 разів виїжджали для відкачування води з підтоплених територій та надання допомоги населенню.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в області.

Рятувальники відкачували воду у селах Ямниця та Старий Лисець Тисменицького району, у місті Косів на вулицях Франка та Довбуша, в урочищі Дем’янів лаз та у селі Крихівці Івано-Франківської МР, у місті Калуш та селищі Богородчани.

З 19:00 у зв'язку з підйомом рівня води в річці Ворона виставлено рятувальні пости в місцях переливу води через автомобільні дороги в селі Слобідка в напрямку села Чорнолізці перелив протяжністю близько 100 м глибиною до 50 см (залучено 1 одиницю техніки та 2 чоловік Тисменицького РВ Управління ДСНС) та в селі Підпечари перелив протяжністю близько 10 м глибиною до 10 см (залучено 1 одиницю техніки та 3 чоловік ПАТ "Тисменицягаз" та Тисменицького РВ Управління ДСНС). Станом на 06:00 місцеве населення за допомогою до підрозділів Управління ДСНС не зверталось.

8 травня у селі Слобідка Тисменицького району станом на 07:30 рятувальним постом Управління ДСНС через водну перешкоду перевезено 15 осіб, з них 1 дитину.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: