fbpx

На Прикарпатті рятувальники шукають літак, який, ймовірно, впав у горах біля Яремчі

Суспільство 06:48, 16.04, 2018

Учора, 15 квітня, о 21.15 год. до Управління ДСНС в Івано-Франківській області від жителя с. Микуличин поступило повідомлення про те, що, ймовірно, в гірській лісовій місцевості урочище Ліснови с. Микуличин Яремчанської МР Івано-Франківської області впав літак.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Відповідно до плану реагування на надзвичайну ситуацію, пов’язану з авіаційною подією на території Івано-Франківської області, повідомлено відповідні служби взаємодії. В керівника польотів Івано-Франківського міжнародного аеропорту та оперативного чергового західного авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування ДСНС України з’ясовано, що польоти впродовж дня здійснювали тільки рейсові повітряні судна, а будь-яких інших суден не зареєстровано. 

О 21.20 год. зібрано МОГ УДСНС в області, приведено в готовність та направлено до місця ймовірного падіння повітряного судна 2 загони в кількості 12 осіб та 2 одиниці техніки. 

Станом на 4 годину ранку 16 квітня пошуки призупинено, повітряне судно не знайдено. О 7 годині сьогодні заплановано заходи з продовження пошукових робіт, до яких буде залучено МОГ УДСНС в області, 3 загони та волонтерів з квадрокоптером.

Додаткових повідомлень про падіння повітряного судна в районі пошуку від мешканців прилеглих територій, органів місцевого самоврядування, компаній, установ та організацій, у власності яких перебувають повітряні судна, не надходило.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: