fbpx

На Прикарпатті рятувальники витягували вантажівки із заметів

Суспільство 09:32, 20.12, 2018

Вчора аварійно-рятувальні служби кілька разів виїжджали на допомогу водіям, автівки яких застрягли в снігових заметах. В одному з автомобілів перебувала малолітня дитина.

19 грудня у селі Семаківці Городенківського району на автодорозі Р-24 сполученням "Татарів – Коломия – Кам'янець-Подільський" на підйомі дороги поблизу села Семаківці застрягло два вантажні автомобілі, один з яких перекрив рух транспорту. На місце події прибула мобільна оперативна група Городенківського районного відділу та автомобіль аварійно-рятувальної служби №14, за допомогою якого транспортні засоби витягнули, інформує прес-служба Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Того ж дня у селищі Єзупіль Тисменицького району на автодорозі місцевого значення в сніговому заметі застряг автомобіль "Мерседес Спрінтер", в якому перебувала малолітня дитина. Працівники Державного пожежно-рятувального поста селища Єзупіль допомогли витягнути зазначений транспортний засіб.

Тим часом служба автомобільних доріг повідомляє, що станом на 8.00 год. 20 грудня всі автошляхи загального користування державного значення Івано-Франківщини перебувають у проїзному стані.

"Дорожнє покриття здебільшого чисте від снігу та льоду. Організації, що відповідають за експлуатаційне утримання доріг, уночі й удосвіта виїжджали на проблемні ділянки, а зокрема Кривопільський перевал, щоб ліквідувати слизькість. Загалом працювало 7 одиниць техніки (37 – у режимі чергування), Використано 285 т піщано-сольової суміші", – йдеться в повідомленні.

Сьогодні протягом дня буде хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря вночі та вдень -4…+1º. У високогір’ї Карпат вночі та вдень 5-10º морозу, вологість – 93%.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: