fbpx

На Прикарпатті СБУ "накрила" дві нарколабораторії з виготовлення амфетаміну

Суспільство 18:39, 12.05, 2015

Співробітники Служби безпеки України у ході спільної операції з МВС затримали в Івано-Франківську власника двох нарколабораторій з виготовлення небезпечної психотропної речовини − амфетаміну.

Місцевий мешканець організував виробництво наркотиків у Франківську та одному з сіл області. Правоохоронці затримали зловмисника зі "зразками продукції" на території гаражного кооперативу в Івано-Франківську, де була облаштована нарколабораторія.

Під час обшуків співробітники органів внутрішніх справ вилучили обладнання для виробництва амфетаміну із залишками наркотичної речовини, велику кількість прекурсорів для виготовлення нової партії наркотиків, а також рецепт створення амфетаміну у лабораторних умовах.

Встановлено, що зловмисник розповсюджував наркотики на Івано-Франківщині та в прилеглих регіонах.

Зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 306, ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 311, ч. 2 ст. 313, ч. 2 ст. 315, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України. В загальному, зловмиснику загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Тривають оперативно-слідчі дії зі встановлення всіх осіб, причетних до функціонування нарколабораторій та збуту амфетаміну. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: