fbpx

На Прикарпатті СБУ затримала наркодилерів під час збуту кілограма амфетаміну за 100 тисяч гривень

Суспільство 11:53, 09.11, 2017

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією в місті Галичі на Івано-Франківщині затримали учасників угруповання, які займались виготовленням та збутом амфетаміну у великих обсягах.

Правоохоронці встановили, що троє місцевих жителів виготовляли психотропну речовину в кустарних умовах у приватному помешканні в Галичі. Прекурсори наркоділки отримували самостійно методом хімічного синтезу, інші компоненти купували через Інтернет. За один "виробничий" цикл зловмисники виготовляли до п’яти кілограмів наркотичної речовини. Реалізовували амфетамін наркозалежним мешканцям, інформує прес-служба СБУ.

Оперативники СБ України затримали ділків неподалік міського стадіону під час спроби збуту одного кілограма амфетаміну за ціною сто тисяч гривень. Під час обшуків у квартирі одного з учасників угруповання вилучено ще шістдесят грамів амфетаміну та кілограм марихуани.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: