fbpx

На Прикарпатті селяни звинувачують директора школи у розкраданні майна

Суспільство 10:52, 23.03, 2015

Громада села Назавизів Надвірнянського району обурена фактами розкрадання майна недобудованого корпусу сільської школи, а також бездіяльністю місцевої влади та свавіллям директора школи Ярослава Будзака.

Про це повідомила громадська активістка, член партії "ВОЛЯ" Тетяна Пришляк у соцмережі.

"Селяни кажуть, що саме директор школи причетний до вищенаведених фактів зловживань та наполягають на його негайному звільненні!" – пише активістка.

Вона повідомляє, що друга черга будівництва школи розпочалась 16 років тому. В будівлі передбачалось побудувати просторі класні кабінети, спортивний зал, актовий зал, шкільну їдальню, а також приміщення для дошкільного закладу. Тетяна Пришляк зазначає, що у 2014 році там встановили нові вікна та двері, причому вікна встановлювали двічі, бо перші виявились неякісними.

"Присутній на сході селян керівник відділу капбудівництва Надвірнянськоі РДА пан Василь Зубко каже, що договір укладений більш як на 300 тис. грн, хоча в попередньому договорі, укладеному 19.12.2013 р., значиться сума 153 тис. 918 грн! Окрім тогоЮ кілька місяців тому селяни виявили, що в будівлі зникли цегляні перестінки. Практично на усіх поверхах розібрано 185 м2! За попередніми підрахунками активістів, збитки складають 45 тис. грн.

Усю відповідальність взяв на себе сільський фірман, котрий вивозив цеглу з будівлі. Хоча громада вказує на одного винуватця цих злочинів – директора школи і вимагає від районної влади його негайного звільнення!"  інформує Тетяна Пришляк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: