fbpx

На Прикарпатті шукають помічників святого Миколая, які допоможуть здійснити мрії сиріт

Суспільство 10:41, 31.10, 2018

Мальтійська Служба Допомоги розпочинає традиційну акцію "Святий Миколай іде до сиріт". Волонтери готують подарунки для дітей та сиріт, які проживають в інтернатах і дитячих будинках Прикарпаття.

Все починається з моменту, коли дітки у інтернатах пишуть листи до святого Миколая, які згодом надходять до офісу Мальтійської Служби Допомоги.

У листах дітки пишуть не тільки про омріяні подарунки, які б вони хотіли отримати, а також розказують про себе, свої уподобання, свої мрії та особливі здібності. Пишуть також про те, що болить і чого бракує. З такого листа можна багато дізнатись про дитину і вже обрати, для кого ж то можна подарувати трішки радості, тепла та щастя.   

Такого листа до святого Миколая можна отримати в приміщенні Мальтійської Служби Допомоги за адресою: вул. Лесі Українки, 1 (навпроти Катедрального собору).

"Тут Вам детально розкажуть про те, як найкраще здійснити дитячу мрію. Не хвилюйтесь, що Ви не в змозі допомогти святому Миколаю виконати всі дитячі прохання. Закликаємо Вас дивитися на них творчо і з розумінням. Не потрібно надто дорогих подарунків, краще придбати речі, які, на ваш погляд, будуть корисними. Заохочуємо написати також кілька гарних слів до дитини як відповідь від святого Миколая", – повідомляє прес-служба організації.

На приготування подарунка дається достатньо часу. Святково запакований подарунок потрібно принести в офіс Мальтійської Служби до 8 грудня. У часі свята Миколая під час урочистого дійства кожна дитина з двадцяти сиротинців, притулків чи шкіл-інтернатів отримує свій особистий подарунок з рук святого Миколая.

Допомогти святому Миколаю ще можна так:

  • молитись за дітей та не бути байдужими до їхніх проблем;
  • стати волонтером Мальтійської Служби Допомоги;
  • придбати одяг, взуття, книги, шкільне приладдя, засоби гігієни, ігри, забавки, спортивний інвентар та ін.;
  • розмістити скарбничку для пожертв у своєму магазині, аптеці, кафе тощо;
  • приєднатися до групи "Святий Миколай іде до сиріт" у соцмережах і запросити своїх друзів;
  • надати транспортну підтримку;
  • скласти грошову пожертву в офісі Мальтійської Служби Допомоги або ж у мальтійські скарбнички;
  • перерахувати кошти на розрахунковий рахунок Мальтійської Служби Допомоги;
  • завітати самому до сирітського закладу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: