fbpx

На Прикарпатті уже третій день шукають зниклого грибника

Суспільство 08:31, 23.06, 2014

В Івано-Франківській області уже третій день розшукують 58-річного жителя міста Коломиї, який у п’ятницю, 20 червня, пішов по гриби в урочище Медвежа поблизу села Люча Косівського району і заблукав.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Управління ДСНС в Івано-Франківській області, про заблукалого чоловіка повідомила його дружина у суботу, 21 червня, близько 12.00. До місця події направили гірських рятувальників Косівського пошуково-рятувального відділення, а також працівників кінологічного відділення облуправління ДСНС. О 21.00 в зв’язку з настанням темної пори доби пошукові роботи призупинили.

У неділю, 22 червня, пошуки грибника продовжили 5 груп. Для цього залучили 51 чоловіка та 5 од. техніки, в т. ч. від облуправління ДСНС 23 працівники та 4 од. техніки, 4 працівники міліції, 6 чоловік та 1 од. техніки Кутського держлісгоспу, 6 мисливців, єгерів та 12 місцевих жителів. У ході пошуків обстежили урочища Лючинська Толока, Няжин, Середня Гора, Дубовий Лючинський, Дубовий Яблунівський, Медвежа, Тарниця, Симуляк, Медвежиця, Явірник. Заблукалого грибника не знайшли.

Станом на 19.30 пошукові роботи призупинили. Їх продовжать сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: