fbpx

На Прикарпатті сталося 11 ДТП за добу: правоохоронці вкотре нагадують за складні погодні умови. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 13:59, 26.12, 2018

Поліцейські радять бути уважними і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Попри те, що сніг не падає, ожеледиця на дорогах є. Як наслідок – 11 ДТП в області. На щастя, всі аварії без потерпілих.

Вчора у Тлумацькому районі через ожеледицю на автодорозі державного значення "Івано-Франківськ – Тернопіль" утворився затор. Доки автівки чекали, щоб техніка розчистила дорогу, група реагування патрульної поліції забезпечувала безпеку. Рух оперативно відновили, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

На автошляхах Івано-Франківська та області працюють екіпажі поліцейських секторів реагування патрульної поліції. Готові допомагати у будь-яких неприємних ситуаціях.

Правоохоронці рекомендують по можливості не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні.

Радять водіям "перевзутися" на зимову гуму та обережно рухатися і в жодному разі не сідати за кермо у нетверезому стані.

Пішоходів просять бути уважними у вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофора.

Бережіть своє життя, будьте пильними на дорогах!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: