fbpx

На Прикарпатті стартували баскетбольні змагання "Bukovel Quest"

Спорт 15:17, 18.06, 2018

Майже 13 годин запеклих баскетбольних баталій, більш як сотня учасників з усієї України. За підтримки громадського руху Олександра Шевченка "Країна гідності і правди" у Коломиї відбувся перший етап турніру "Bukovel Quest".

"Bukovel Quest" – це масштабні змагання, відкритий чемпіонат Івано-Франківської області з баскетболу 3х3. Він відбувається у кілька етапів. Перший – у Коломиї, наступні проходитимуть у Надвірній (28 червня), Снятині (15 липня), Івано-Франківську (28 липня). А фінал пройде 11-12 серпня у Буковелі. Поборотись є за що.

"Переможці "Bukovel Quest" матимуть можливість взяти участь у фіналі України із баскетболу 3х3 та у міжнародному турнірі, який відбудеться у Празі", – розповів голова Івано-Франківської обласної федерації баскетболу Юрій Процюк.

Турнір справді викликав неабиякий ажіотаж. До Коломиї з’їхалися баскетболісти із Чернівців, Івано-Франківська, Коломиї, Калуша, Богородчан, Львова, Снятина, Києва, Луцька. Спортсмени змагалися у 4 категоріях. Переможцями Ю-14 серед дівчат стала команда Івано-Франківської ДЮСШ. Серед хлопців перемогу здобули господарі турніру. У категорії Ю-18 найкращими серед дівчат та серед хлопців стали команди збірних України. Категорія дорослі: 1 місце серед жінок – збірна України, серед чоловіків – місто Луцьк.

"Масовий спорт потрібно підтримувати і розвивати. Адже це перш за все здоров'я. Що більше українців будуть займатись різноманітними видами спорту, то здоровішою буде наша нація і сильнішою країна", – переконаний Олександр Шевченко.

Переможці та фіналісти відбіркового етапу "Bukovel Quest" отримали медалі, футболки та сертифікати на безкоштовний відпочинок у ТК "Буковель".

"Це надзвичайне спортивне свято для нашого міста. На день Коломия стала баскетбольною столицею України. Турнір зібрав спортсменів різного віку з різних міст та містечок нашої країни. Надзвичайно приємно спостерігати за такою запеклою боротьбою. А ще приємніше – нагороджувати найкращих із найкращих. Сподіваюсь, баскетболісти добре відпочинуть та наберуться сил перед наступним етапом змагань", – зазначив представник Олександра Шевченка, укропівець Ігор Костюк.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: