fbpx

На Прикарпатті стартували навчання спецпризначенців. ФОТО

Суспільство 17:47, 17.09, 2018

Спеціалізований навчальний курс підвищення кваліфікації спецпризначенців прикарпатської поліції проходить на базі полігона військової частини Нацгвардії.

Начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош акцентував увагу поліцейських на важливості їх проведення, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

"Навчання є удосконаленням уже набутих знань. Адже ви маєте професійно і майстерно володіти навиками спецпризначенця, необхідними у виконанні службових завдань", – зазначив очільник поліції Івано-Франківщини.

У програмі навчань  проходження психологічних тестів, фізична підготовка: крос, виконання вправ на перекладині та віджимання; вогнева підготовка, основи військової топографії, тактична та інженерна підготовка, також здобуття навиків надання медичної допомоги потерпілим та виконання спеціального ввідного завдання, яке полягає у виявленні та затриманні злочинців.

Командир роти поліції особливого призначення Михайло Ковалюк зазначив, шо ці навчання є плановими, і сподівається на добрий загальний командний результат навчань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: