fbpx

На Прикарпатті стартував чемпіонат з екстреної медичної допомоги "Давній Галич-2016". ФОТО

Здоров'я 15:31, 27.05, 2016

Упродовж двох днів у Галичі обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф проводитиме інтегроване навчання з медичного порятунку при масових випадках та другий Прикарпатський чемпіонат з екстреної медичної допомоги "Давній Галич-2016".

У програмі – теоретичні та інтегровані навчання, майстер-клас для працівників ІФОКЦЕМД та МК "Типові помилки при наданні екстреної кардіологічної допомоги", а також навчання мешканців і гостей Галича основам порятунку життя, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Урочисте відкриття заходу відбулося на майдані Різдва. Учасників змагань привітали керівники району, міста, представники департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації та обласного центру екстреної медичної допомоги.

Голова районної ради Павло Андрусяк побажав медичним працівникам, щоб їм ніколи не забракла ні часу, ні пального, ні знань. "Бажаю, щоб кожне життя, яке залежить від вас, було врятовано", – наголосив керівник району.

Головний лікар Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський презентував новий автомобіль, який після навчань буде працювати на території Галицького району.

Після офіційного відкриття автомобілі екстреної медичної допомоги разом із екіпажами вирушили на змагання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: