fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • На Прикарпатті студентам-іноземцям повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої: прокуратура наполягає на взятті під варту

На Прикарпатті студентам-іноземцям повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої: прокуратура наполягає на взятті під варту

Суспільство 17:59, 13.01, 2016

Завдяки вжитим заходам прокуратури Івано-Франківської області та Головного управління Національної поліції в області затримано двох студентів, громадян Йорданії, яких підозрюють у зґвалтуванні малолітньої мешканки Івано-Франківська.

Обом іноземцям оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 1 ст. 155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості) Кримінального кодексу України.

За вказані кримінальні правопорушення передбачено кримінальну відповідальність у вигляді ув'язнення на строк від п’яти до п’ятнадцяти років. 

На цей час у Івано-Франківському міському суді триває розгляд клопотання щодо взяття вказаних осіб під варту.

Як повідомляв КУРС, керівник арабської общини в Івано-Франківську Фуад Аліві вибачився за своїх одноплеменців, причетних до скандалу із розбещенням і згвалтуванням неповнолітніх франківчанок. До цього франківська поліція повідомляла, що розбещена студентами-іноземцями неповнолітня франківчанка неодноразово втікала з дому і вступала в статеві стосунки добровільно. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: