fbpx

На Прикарпатті створять локацію для зйомок бойовика "Король Данило". ВІДЕО

Суспільство 14:53, 12.03, 2017

Режисер Тарас Химич взявся за бойовик – художній фільм про Данила Галицького і його часи.

Офіційний тизер до фільму запрезентують лише цими вихідними. Але 24 канал отримав ексклюзивне право показати його, пише Zaxid.net.

Тарас Химич зненацька заявив про свою нову роботу. Це екшн, блокбастер, художній фільм "Король Данило". Львівський режисер до того знімав документальні фільми, історичні хроніки, а недавно запрезентував свій перший художній фільм "Жива", оснований на реальних подіях та долях упівців.

Кіномани вважали, що останні місяці Тарас Химич займається тим, що презентує "Живу" в різних містах. Та раптом режисер оголосив: почав і уже навіть встиг зняти частину наступної стрічки – художнього фільму "Король Данило".

"Це позитивна історія. Це історія, яка сталася давно, але на цій землі, де ми живемо. Вона безпосередньо стосується всіх нас", – поділився думками Тарас Химич.

Зйомки уже почали, команда працюватиме та ж, що й над "Живою". Локації, де зніматимуть, будуть відповідати місцям історичних подій.

"Ми вибрали декілька локацій, і на одній із них ми навіть хочемо побудувати таке тогочасне містечко, хочемо створити середовище. Тобто є одна локація на Прикарпатті, це буде для побудови міста. Але ми хочемо також знімати і на Центральній Україні, і на Поділлі, тому що це ж держава була велика, вона не обмежувалася тільки Галичиною чи Волинню, це фактично Київська Русь", – пояснив режисер.

Імен акторів режисер наразі не оприлюднює, але обіцяє, що обрали тих, хто несе у собі дух цієї землі. Покажуть не лише саму постать Данила, а й потужну імперію. Усе буде у стилі Химича: масові бої і максимальне наближення до історичної епохи.

"Ми вже працюємо з реконструкторами, будемо мати тренувальні табори для акторів. Все ж таки це зброя і всі мають володіти нею правильно. Обіцяємо вам розкішні постановки боїв, дуже видовищні", – розповіла виконавчий продюсер Олеся Галканова.

Прем'єру "Короля Данила" її творці обіцяють на 2018 рік.

Нагадаємо, художню стрічку "Жива" в Івано-Франківську презентували 28 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: