fbpx

На Прикарпатті створили волонтерський шкільний штаб

Суспільство 14:50, 23.12, 2014

Учні Довгопільської ЗОШ у Верховинському районі створили волонтерський шкільний штаб.

Допомогти військовим на Сході взялися дітлахи Верховинської школи-садка. Вихованці намалювали малюнки для верховинських бійців. Діти вірять, що їхні малюнки – як обереги, які захистять українських воїнів від куль і врятують їм життя. Батьки та вихователі школи-садочка зібрали гуманітарну допомогу для військових, близько 200 кг. Для бійців збирали продукти, теплі речі. Діти разом з батьками написали листи солдатам.

Учні Гринявської, Бистрецької, Ільцівської шкіл передали пакунки воїнам, а учні Довгопільської ЗОШ I-III ст. створили волонтерський шкільний штаб, з допомогою вчителів вони зібрали 11 ящиків з продуктами та 6 ящиків з солодощами. У кожному пакунку знаходиться тепле привітання з прийдешніми святами. Продукти разом із листами передадуть військовим з Верховинського району, інформує Радіо Гуцульщини.

Батьки та вчителі переконані, що "духовні бронежилети" потраплять за адресою. Діти мають надію, що їхні подарунки не тільки зігріють серця захисників, але й обов’язково нагадають їм рідний дім, де їх люблять і чекають. У своїх посланнях діти бажають бійцям сили, витривалості та мужності, і обов’язково – повернутися додому живими, здоровими та з перемогою.                 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: