fbpx

На Прикарпатті створюють громадські пасовища

Суспільство 17:46, 07.06, 2014

Фахівці Держземагентства в Івано-Франківській області проводять зустрічі з керівництвом органів місцевого самоврядування для організації та створення громадських пасовищ.

В одних із перших, у Богородчанському та Галицькому районах, були проведені зустрічі із головами сільських та селищних рад та узгоджені юридичні і технічні питання, які створювали певні проблеми при організації громадських пасовищ на території області, повідомили "КУРСу" у прес-службі Держземагентства в Івано-Франківській області.

Головне управління підготувало та зареєструвало накази про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення громадських пасовищ з відповідною передачею їх у комунальну власність за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів всіх сільських рад, які станом на 05 червня 2014 року зверталися до Головного управління із цим питанням.

Для активізації процесу створення громадських пасовищ наступного тижня планується проведення зустрічей у інших районах області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: