fbpx

На Прикарпатті судитимуть наркодилерів, які організували лабораторію і притони. ФОТО

Суспільство 13:24, 07.03, 2019

На Прикарпатті прокуратура повідомила про підозру злочинному угрупованню, яке організувало роботу двох наркотичних лабораторій, двох наркопритонів та розповсюджувало наркотики по всій території області.

Прокуратура Івано-Франківської області повідомила про підозру трьом учасникам організованої групи та двом особам, які не входили до числа учасників організованої групи, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 313, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 311, ч. 2 ст. 317 КК України, передає прес-служба обласної прокуратури.

Досудове розслідування встановило, що упродовж 2018 року на території Івано-Франківської області організована група у складі трьох осіб та двох осіб, які не входили до організованої групи, облаштувала дві наркотичні лабораторії та два наркопритони, в яких виготовляла та зберігала наркотичні засоби й психотропні речовини. Виготовлені наркотичні засоби та психотропні речовини учасники організованої групи збували та розповсюджували серед молоді Івано-Франківської області.

Наразі всіх учасників злочинного угруповання затримали та суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із визначенням застави.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: