fbpx

На Прикарпатті телефонні шахраї видурили кошти в двох чоловіків

Суспільство 16:41, 17.03, 2017

До поліції щодоби надходять повідомлення про шахрайські дії невідомих телефонних співрозмовників. Зловмисники використовують добре відомі, але, на жаль попри застороги правоохоронців дієві схеми видурювання грошей.

Так, вчора до чергової частини Калуського відділу поліції звернувся 45-річний місцевий житель з повідомленням про те, що йому на мобільний зателефонував невідомець, проте на початку розмови перервався зв'язок. Заінтригований потерпілий відразу ж перенабрав номер телефону, але в цей момент з його банківського рахунку було знято грошові кошти у сумі 6678 гривень.

Ще один ошуканий житель Рожнятівського району повідомив у поліції, що йому зателефонував невідомець, який представився працівником місцевого банку. Під час спілкування з потерпілим зловмисник увійшов у довіру і дізнався конфіденційні дані банківської картки, після чого з рахунку було знято гроші в сумі 2000 гривень.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: