fbpx

На Прикарпатті троє хлопців вкрали в пенсіонерки 25 літрів домашнього вина та консервацію

Суспільство 14:29, 15.03, 2018

Цими днями до Тлумацького відділення поліції звернулася 63-річна мешканка одного із сіл району, повідомивши про те, що з її підвального приміщення невідомі викрали продукти харчування та вино.

Правоохоронці встановили осіб зловмисників. Ними виявились два брати 20 та 23-річного віку, місцеві мешканці, та 21-річний співучасник – житель Тернопільської області. Старший із братів-лиходіїв уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.

Як з’ясувалося, ввечері зловмисники скористалися тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає,  зайшли на територію господарства потерпілої, де шляхом пошкодження скоби навісного замка дверей проникли до підвального приміщення, звідки викрали 25 л домашнього вина, 10 банок домашньої м’ясної консервації та ще декілька банок інших закруток.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: