fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті троє молодиків розбили вікно у будинку та викрали телевізор

На Прикарпатті троє молодиків розбили вікно у будинку та викрали телевізор

18:57, 03.12, 2015

До Коломийського відділу поліції звернувся 43-річний коломиянин. Чоловік повідомив, що невідомі особи, розбивши вікно в його будинку, потрапили в приміщення та викрали телевізор.

Отримавши інформацію про скоєний злочин, правоохоронці невдовзі розшукали крадіїв. Ними виявилися троє місцевих мешканців. Встановлено, що зловмисники скоїли злочин в той час, коли господаря не було вдома. Розбивши вікно, крадії проникли до чужого помешкання, звідки викрали плазмовий телевізор "Філіпс", а згодом його продали. Один із підозрюваних вже раніше відбував покарання в місцях позбавлення волі за вчинення подібного роду кримінального правопорушення, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: