fbpx

На Прикарпатті триває додатковий призов до Збройних сил України

Суспільство 12:45, 27.11, 2017

Сьогодні в облдержадміністрації відбулося засідання обласної призовної комісії.

Комісію очолює заступник голови ОДА Ігор Пасічняк. Участь у роботі комісії також взяли керівник апарату облдержадміністрації Роман Маланій та військовий комісар Івано-Франківського військового комісаріату полковник Володимир Ярмошук, голови районних і міських призовних комісій, інформує прес-служба ОДА.
 
Йшлося про виконання рішення Уряду, яким збільшено чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу до Збройних сил України восени 2017 року (на 2000 осіб). З Прикарпаття додатково будуть призвані 60 чоловік. Це дозволить підвищити обороноздатність держави щодо забезпечення належної охорони та оборони арсеналів, баз, складів ЗСУ, на яких зберігаються вибухонебезпечні засоби.
 
Як зазначив Ярмошук, на сьогодні Івано-Франківська область виконала планове завдання щодо відправки юнаків для проходження строкової військової служби у Збройних силах та інших військових формуваннях. 355 новобранців відбули до навчальних центрів, де кілька місяців опановуватимуть основи військової справи і нові спеціальності, після чого продовжать службу у стройових військових частинах
.
Нагадаємо, що строковики не служитимуть у районах проведення антитерористичної операції.
На нараді призовним комісіям районів і міст області доведено додаткові завдання і терміни їх виконання.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: