fbpx

На Прикарпатті урочисто освятили камінь, закладений під капітальний ремонт моста. ФОТО

Суспільство 12:15, 27.07, 2017

У селі Креховичі Рожнятівського району урочисто освятили камінь, закладений під капітальний ремонт мостового переходу через річку Сівка.

Прес-служба Івано-Франківської ОДА повідомляє, що на закладанні і освяченні каменя були присутні голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, голова РДА Ірина Люклян, голова районної ради Василь Рибчак, директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА Назарій Іванів, сільський голова Креховичів Богдан Мельник, представники духовенства та місцеві мешканці.

Очільник Прикарпаття наголосив на тому, що керівництво різних гілок влади Рожнятівського району демонструє спільну позицію задля реалізації інфраструктурних проектів.

“Цього року в області буде введено в експлуатацію кілька мостів, які були зруйновані під час повені у 2008 році. Також потребує капітального ремонту міст у селі Креховичі, який з’єднує дві частини села. На сьогоднішній день на його ремонт з обласного бюджету виділено більше якпівмільйона гривень, – зазначив Олег Гончарук. – Переконаний, що реконструкція моста стане візитівкою тих добрих справ, коли є консолідація жителів села, представників влади та депутатського корпусу”.

Варто зазначити, що тендер на проведення ремонтних робіт відбувся цього року, сума договору становить 6 020 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: