fbpx

На Прикарпатті уродженець Росії викрав рюкзак з шкільними підручниками

Суспільство 20:41, 02.12, 2014

Долинський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця Російської Федерації, громадянина України, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. ККУ – крадіжка.

Злодій зайшов у стоматологічну поліклініку у місті Долина та викрав з вішака шкільний рюкзак, в якому знаходились чотири шкільні підручники та 120 гривень, чим спричинив потерпілій майнових збитків на загальну суму 575 гривень.

За кілька днів підсудний викрав з магазину зварювальний інвертор ММА-250 марки "GERRARD" вартістю 1698 гривень. Того ж дня злодія затримали правоохоронці з викраденим майном.

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

Вивчивши матеріали справи, суд з’ясував, що обвинувачений проживає з престарілою матір’ю, тривалий час лікується в Долинському протитуберкульозному диспансері.

Долинський районний суд визнав його винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на два роки. На підставі ст. 75 КК України суд звільнив обвинуваченого від відбування призначеного покарання з іспитовим строком один рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: