fbpx

На Прикарпатті рятувальники двічі визволяли пенсіонерів з квартирного полону

Суспільство 15:48, 19.01, 2017

Минулої доби рятувальники допомогли потрапити до двох квартир, у яких перебували пенсіонерки, що потребували медичної допомоги і не могли самостійно відчинити вхідні двері.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в області.

18 січня об 11:43 в Івано-Франківську по вулиці Пасічній рятувальники допомогли відчинити вхідні двері квартири на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Всередині помешкання знаходилася 76-річна жінка, яка потребувала медичної допомоги.

Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою автодрабини через вікно проникли всередину квартири та відчинили вхідні двері. Потерпілу з діагнозом "загальне переохолодження та цукровий діабет" госпіталізовано до Івано-Франківської міської лікарні №1.

18 січня о 18:28 в Коломиї по вулиці Театральній рятувальники допомогли відчинити вхідні двері квартири на третьому поверсі житлового будинку, всередині якої перебувала 93-річна господиня, яка самостійно не могла відчинити вхідні двері.

Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою підручних засобів відчинили вхідні двері та передали потерпілу працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: