fbpx

На Прикарпатті вантажівки масово вивозять піщано-гравійну суміш із річки

Суспільство 16:48, 12.07, 2015

Журналіст із Коломиї Євген Гапич став свідком того, як за дві години із річки вивезли з десяток машин піщано-гравійної суміші. Він також повідомив, що заробіток екскаваторника на день становить близько шести тисяч гривень, а заробіток власника вантажівки — від 1200 гривень у день.

"Одна машина піщано-гравійної суміші коштує біля 1000 гривень. За дві години завантажили 10 вантажних автомобілів. Шофер вантажівки робить біля 3-4 ходок. Найбільш підприємливі водії роблять і по 5-6 ходок. Заробіток екскаваторника в день від 6 тис. грн. Заробіток власника вантажівки від 1200 грн в день. За місяць доволі пристойна сума", – написав Євген Гапич у Facebook, повідомляють Вікна.

"Всі "шутровики" в один голос говорять, що їм треба годувати родини. Але на 10 чи то і 30 тисяч гривень на місяць можна не те що годувати, а й робити певні заощадження", – додав він.

За словами журналіста, масштаби кар’єра вражаючі. А шкода, яку завдали екології, ще більш вражаюча.

Євген Гапич каже, що має сотню фотографій із доказами, які він зробив 11 липня. Відтак, чекає на реальні кроки правоохоронців та відповідних органів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: