fbpx

На Прикарпатті відбувся Зимовий Благодійний бал

Культура 13:51, 15.01, 2017

Вчора на Франківщині у ресторані "Лейбова гора" пройшов Зимовий Благодійний бал.

Проводиться він не лише з метою культурного відпочинку прикарпатців, гостей об’єднує благородна ціль – зібрані на балу, а також на благодійному аукціоні кошти будуть передані хворим дітям, пише Галицький кореспондент.

Бал відбувається традиційно вже 10 років, але якщо колись він мав назву "Зимовий бал у Богородчанах", то тепер з новим ім’ям проводиться зі значно більшим розмахом. Як розповідає організаторка дійства Ярослава Гоголь, завітали також гості з-за кордону:

"З’явилася необхідність все більше і більше допомагати людям, які потребують цього, тому десять років тому, для того щоб залучити більше людей і більше про це говорити, з’явилася ідея робити благодійні зимові бали".

Щороку традиційно бал проводиться у святковий, різдвяний час, та кожного року є якісь особливості.

Цьогоріч бал відвідали батьки з тими дітками, яким вже вдалося допомогти та які ще потребують допомоги.

Відвідали подію також зіркові гості, зокрема Віктор Павлік, Світлана Весна, Ніколо Петраш, Роксолана Калин. Ведучим вечора став журналіст, телеведучий Тимур Мірошниченко.

Кошти, зібрані за вечір, а також на благодійному аукціоні, будуть спрямовані на те, щоб допомогти багатьом дітям відчути себе здоровими та щасливими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: