fbpx

На Прикарпатті відкрили меморіальну дошку у пам'ять за загиблим у Слов'янську Віктором Яков'яком

Стиль життя 14:48, 29.12, 2014

У рідному селі Віктора Яков’яка на Коломийщині, де пройшли дитинство та юність правоохоронця, який у травні цього року загинув при виконанні службових обов’язків в зоні АТО, урочисто відкрили меморіальну дошку та капличку.

На відкриття меморіальної дошки біля сільської школи та каплички біля будинку його батьків зібралися сотні місцевих мешканців та гостей села Голоскова. Сюди недільного дня приїхали представники духовенства, обласної та районної влади, керівники органів внутрішніх справ, колеги та бойові побратими загиблого бійця спеціальної роти міліції УМВС України в Івано-Франківській області, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Петро Яков’як, як і ще п’ятеро прикарпатських спецпризначенців, загинув у збитому терористами вертольоті неподалік гори Карачун 29 травня цього року. Втрата 26-річного сина стала для родини невимовним горем, тож працівники прикарпатської міліції повсякчас намагалися опікуватися батьками загиблого міліціонера та не залишати їх наодинці з проблемами. Відтак коломийські міліціонери відразу ж відреагували на побажання рідних Петра мати на своєму обійсті капличку на знак пам’яті про нього.

На її відкритті керівник прикарпатської міліції Микола Семенишин передусім подякував батькам за виховання сина-патріота, мужність та самопожертва якого є прикладом для наслідування нинішнім та майбутнім правоохоронцям.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: